top of page

PRODUKTET

store_hætter
HJ%C3%98R_1_E_1o3_2018%2C%20December%2C%
Stor klokke
Små klokker3
små hætter_edited
omløb_foret1
foring4_edited

Fjernvarmebrønde varierer meget i forhold til indhold, funktion og beskaffenhed. Vi laver en fleksibel løsning der er tilpasset lokale forhold og ønsker hos det lokale forsyningsselskab.

Som udgangspunkt anvender vi en eller flere klokker fremstillet i polyuretanskum. Dette sikrer effektivt og permanent brøndens komponenter mod enhver form for indtrængende vand og reducerer desuden kondensdannelse til et absolut minimum.

Klokken eller klokkerne fikseres i brønden med en letbetjent remlås der sikrer at brønddækslet ikke ikke risikerer at løfte sig i tilfælde af oversvømmelse.

I tilfælde hvor det ikke er muligt at benytte klokker anvender vi et højteknologisk isoleringsmateriale i 7 lag til at fore hele brøndkanten. Derudover tilpasser vi et højisoleret låg der samtidig sikrer hurtig og nem adgang til brøndens komponenter, sammen med en optimal varmeisolering.

Fælles for alle løsninger kan vi etablere en plan bund i brønden udstyret med et drænsystem der udover dræneffekten forhindrer indtrængende myrer og heraf følgende myresand. Der er tale om et specialdesignet betonprodukt der udover at være relativt isolerende er i stand til at nå alle revner og sprækker således at myrer ikke vil være i stand at trænge ind.

I særligt problematiske tilfælde kan bunden coates med en syntetisk gummiblanding som en yderligere sikring mod myrer.

Endelig vil der også være mulighed for at isolere de enkelte komponenter i brønden direkte. Derved kan man sikre en isoleringsgrad på over 90%

 

bottom of page